Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenskens sneda gloria

Sanningens hårda ord
får alla att byta bord


För de vill inte veta
vad de redan vet


Att de också är en egoist
ända ut i fingerspets




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-23 14:58



Bookmark and Share


  Connie
Huvudet på spiken!
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP