Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slå upp sidan 33 i valfri bok och läs och skriv av den tredje meningen. Publicera din text här i poeter med denna rubrik plus instruktionerna.


Världsbokdagen och det firar vi med att göra på detta vis

Kornet stod gult, havren grön, höet var rest i stackar nere på de gröna ängarna, och där gick storken på sina långa, röda ben och talade egyptiska, för det språket hade han lärt av sin mor.




Fri vers av bittemi VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-23 21:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2014-04-25

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-04-24

  Annika Persson
Kvinnan tänkte på vilka olika liv vi lever.
Hon själv torr som fnöske men hon kan skratta.
2014-04-24

  Ljusletaren
Tack för fin mening!
Tack för att du också ställde upp.
Undra vilken bok du tittade i?
/kram
2014-04-24

  Per "Läsaren" Sörqvist
en målande mening
2014-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Mening som väcker intresse.
2014-04-23

  Olof Lagerhorn VIP
Härlig, mustig mening som gör en nyfiken.
2014-04-23

  ResenärGenomLivet
Härligt med alla dessa fina meningar...
2014-04-23

  AgnesP
Åh.. H.C. Andersen:) Tänk den meningen är så fin.
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP