Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu på bokstaven ä




jäg här däg sä fäslägt kär
fäst jäg älls äckä nät vät
väm ällär vär fän dä är
männä dät vär nän säm skät

vät äntä här dät gäck täll
bärä ätt dä än däg bärä fänns där
vät äntä äm dä ätär kräkädäl ällär säll
män dräckär vädkä äch mätt träsägä hjärtä bär




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-23 22:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tr kinisir i in klirinitt.... fast melodin inte är ens med Din text triggar texten den. Kul idé
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP