Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara jag.


Jag tog den första bästa, för att på något sätt skydda mitt hjärta. Men det höll inte. Gud nej, så det inte höll. Jag vred mig loss även ifrån hans armar och har nu bestämt mig för att jag är jag. Jag kommer aldrig bli någon annan, hur gärna jag än vill, så det är nu dags att göra det bästa av situationen.
På lördag händer på jag länge längtat och bävat inför. Av okänd anledning blev jag erbjuden gratis privatlektion i dans, med en av mina främsta förebilder. En idol. Inför honom ska jag, måste jag, vara mig själv, inte någon jag skulle vilja vara. Det håller inte i längden.
Jag måste blunda. Andas. Glömma mig själv och låta allt annat ta överhanden. Släppa kontrollen. Endast då är jag verkligen jag.
Men jag ska samtidigt skydda mitt hjärta. Jag vill inte ha dig, dig eller dig. Jag vill ha mig själv som en hel och stark individ. Sen kan jag börja fundera på dem runtomkring.
Det är dags. Det är så fan på tiden att låta mig vara jag.




Fri vers av Under ytan
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-23 23:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är dig allra bäst när du är dig själv, en gudinna lysandes starkt, då kan du få alla du vill, men på dina premisser

du skall vara du
2014-06-26

    ej medlem längre
Bra!
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Under ytan