Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har ett inre kompass, men inte alla vågar lyssna på det.


Ty jag är ett trasigt kompass.

Livet fortsätter att överraska mig.
Ger mig utmaningar och prövningar.
Kanske är det så det borde vara med.
Trots att vägen är lång och kartan borttappad sedan länge.

Slit ut den yngre generationen först, säger dom.
Ge dom ett svärd men skippa skölden.
Sista man som står kvar vinner.

Kasta mig bland vargarna, det är okej.
För när jag skriker på engelska , I'm the leader of the pack.
Så borde de dra svansen mellan bena o buga åt min makt.

HA! Jag är faktiskt inte såhär självsäker ,
Mitt självförtroende viker sig oftast bakom allt ylande
Och är först med att drar svansen mellan benen.
Men visst lät det bra?

Och visst handlar det egentligen bara om att man
aldrig får glömma bort att lyssna till sitt inre kompass.

( Låt den visa vägen ).




Fri vers av Liiindis
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-27 20:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinnan i ditt inre, låt den skina för fult, visandes din väg
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Liiindis
Liiindis