Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Triztezzens boning


I väntan på en borr

I väntrummer stod en stereoanläggning
i svart plast och skvalade ut reklamsnuttar
och mellan dessa något litet musikstycke
av obestämbar karaktär.

Klockans sekundvisare
hade frusit fast mellan två streck
på den vita urtavlan.

Solen sken trots allt in
genom det halvöppna fönstret
och några råkor battlade i krax.

Jag tänkte på den spruckna tanden
som enligt planerna skulle lagas
men den bekymrade mig inte längre.

I väntrummet stod en stereoanläggning.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2014-04-28 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP