Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enda liten önskan... skriven 26 februari 2006


Vad jag vill just nu

Jag vill ha rymd och tid...

det är det enda jag behöver just nu!




Övriga genrer av Nina Warglycke
Läst 740 gånger
Publicerad 2006-03-25 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Warglycke
Nina Warglycke