Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Palestina mitt land.


Min önskan

 

 

Jag vill kunna

 

gå på min mark

 

plocka sommarens blomma

 

och gå hand i hand med

 

mina kära.

 

 

Precis som alla andra.

 




Fri vers av Manal
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-03-25 23:10



Bookmark and Share


    Siera
Vacker, som alltid!
2006-03-27

  * Ammi *
Vi lever på hoppet. Jag önskar din önskan ska slå in
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal