Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daNa

 

 

 

Len

nysnö mot jordiga fingrar

 

en paus

från all daning

 

-en sekund

av ofödd.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-30 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande text i stillaklang att vila
2014-05-04

  L Patrik W Johansson VIP
Som ett riktigt gammalt isländskt skaldekväde

mer sånt i modern tid sa Alf Henrikson

och här var det ju

Be well,
LPWJ
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP