Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de döda vinklarnas land

Det halvhjärtade försöket
att leva
helt tillsammans,
tär på känslorna.
Osäkerheten
bygger spänningen.
Osäkerheten
bygger murar.
Raka rör,
klara besked
behövs för tryggheten.
Den kära kärleken
kräver en helhjärtad
insats.
Att satsa för att vinna,
kräver mod.
Men du,
min kära,
är feg.
Så jag avlägsnar
hela mitt lejonhjärta.
För att snärja
in sig i en lek med eld
kräver mer.
Farväl du
blåögda.
I de döda vinklarnas
land, får du vandra
ensam.




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-01 14:58



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Kände ilskan i sårbarheten. Bra skrivet!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish