Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig hårt här och nu





Dina kåta ögon

Din kåta blick

Du hungrar efter mig

Du klär av mig

Plagg efter plagg faller

Avklädd står jag nu framför dig

Så älskling kom och ta mig hårt här och nu




Fri vers av Eliza-69
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-05 23:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark och het i denna!
2014-05-06

  Connie
Helt galet bra!
2014-05-06

    ej medlem längre
Mmm..härligt <3
2014-05-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
må så ske
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69