Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med maktens medel och lagens;


tyst; man kan liksom sortera spyor över år

och du
som inte trodde på kramande karma och som visste bättre 
som förklarade allt genetiskt

motbeviset var ju jag personifierat
samt 

alla andra som inte dansade efter pipan
(den piper inte så högt längre)

 

du
visste du vem du själv sökte upp

du, som grät och blottade strupen du
som inte visste skillnaden mellan

 

lidelse och sorg
ska jag möjligen erbjuda sidovagnen på resan

 

det får nog andra avgöra
för du har bett mig
vara

TYST
men bevisa motsatsen 
reellt
och alla må gå lyckliga i sin lidelse
möjligen i tid eller en sent förkunnad troféuppvisning

 

förisning
är det som blir resultatet

 

förisning

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-06 04:24



Bookmark and Share


  Hans Christian
"du
visste du vem du själv sökte upp

du, som grät och blottade strupen du
som inte visste skillnaden mellan"

En stor glädje att läsa denna deliciösa dikt :o)

2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri