Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Nyckel


Om jag hade livets nyckel i min
ägo skulle jag låsa upp neuroser
o utforska rädslor på djupet

Bakom lås o bom sitter de
fördömda med sina inlåsta
känslor

Vem har låst in livets gåva
den om att älska glömma o
förlåta

Med en rostig nyckel i min
hand som inte passar någonstans

Jag som så gärna ville låsa upp
människors hjärtan

När livet vänster prasslar med
satan och låter kärleksfulla hjärtan
falla ner på en smutsig bakgata

Om jag hade livets nyckel i min ägo
så skulle friheten få nytt ljus åt alla
o kärleken på vår jord inte längre få
kallna....... Rozsi.




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 503 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-05-06 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande fint.
2014-06-18

  Stjärnöga
ljuvligt vacker..
2014-05-31

  Yeppis
insiktsfullt vacker
2014-05-08

  Ninananonia VIP
Berörande bra ...
2014-05-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så tänkvärda!
2014-05-08

  princess in the new world
Väldigt fint skrivet!
2014-05-08

    ej medlem längre
Så naket, vackert med sorgens underton.
Kramar om!
2014-05-06

    ej medlem längre
Underbara rader..
2014-05-06

  Lars Hedlin
vackert fint insiktsfullt!
2014-05-06

    Dan Myrbeck
Fin. Tänkvärd.
2014-05-06

    ej medlem längre
Måtte du finna denna underbara nyckel.
2014-05-06

    ej medlem längre


Berörande rader ...
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs