Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot orättvisor


Protest

Som ett morrande längst ner i strupen, (får inte fram ett ljud),
en protest mot orättvisor.
Ögonen irrar än hit och än dit,
letar efter fienden.
Vilka är de?, var är dom?, Vad säger de?, (bara elaka kommentarer).




Fri vers av Susa
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-06 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa