Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samkvämstyckare; lite engagemang om jag får be

det kan tyckas enkelt att slippa bilen
det kan tyckas för många timmars samkväms nöje

sitta och tycka tar tid

ungefär de timmarna det tar att tråckla ihop en resa som tar tre gånger så långt i tid som med bilen 
man slipper

det kan tyckas enkelt
att skapa merliv utan bensin i sitt driv och det liksom klipper då

i näbben

det kallas att locka fram floden från ebben
och det är så vi skapar 

merliv
istället för särliv vid en tv eller tyck på webben

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 205 gånger
Publicerad 2014-05-06 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri