Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och med minnen..ja, man börjar väl bli s.k. ålderstigen :) *myyys*


mainstream; hur mäktig är inte floden

och jag talade aldrig om smärta ont och andra kännbara livsok
och jag dalade frivilligt in i formen

för alla har det värre

normen att aldrig klaga över smärre
vem

har rätten att höja sig över andras glädje för livet
med sitt privata onda

jag lyssnade istället ett helt liv 
lyssnade
det liksom gick lättare att höra än att störa

kysste kärleken och vyssjade andras onda
serverat på skinande tunga
giltigt betalt med tack
ack och glödande av hat på erbjudandets fat

kom 
kom och hata med oss
men jag slet mig loss

det är enkelt
det är bara så det är

som en form av given tillits giv


det är enkelt att tillsammans gunga
det är enkelt att avvara en form av liv  för en giv från mobben

 

så började jag skriva
jag var nog kanske fyra och det handlade om stenar
kottar och myror

min unga onda orm i livet
skrivet nej

fördrivet av livets mörker
ingen lyser på kottar


tidsfördriv och skämt för andra vad gör det
om vänlighet bjuds vid utförd norm

och jag lyssnade ja så jag lyssnade och jag rev alla murar och alla former från då
för en kyss 

på tå
i sexton graders kyla under två timmar

och ingen visste det onda

 

ingen visste
det är så man simmar med strömmen

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-08 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri