Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så kommer det visa sig

 

den som har rätten på sin sida
har inga som helst gömslen

i sin själ

må livet fortgå enligt plan och med trälens arbete införlemmat i 


sin egen uppgift
må den vara syftet

men aldrig är lyftet mer värt än hemmet




Fri vers av Pot Pourri
Läst 193 gånger
Publicerad 2014-05-09 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri