Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en dam på V.


Om du ville

Önskar du talade klarspråk
Men klarspråk är inte alltid så lätt
När känslor slår knut på kommunikationsförmågan

Vill skrika ut min kärleksförklaring
Men vet med mig att den endast yttras inför ett vakuum
Därför velar jag in i tystheten




Fri vers (Fri form) av Exuberance
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-09 11:25



Bookmark and Share


  Exuberance
Tackar hörrni! <3
2014-07-10

  Angel of love
Klockren!!
2014-05-09

    ej medlem längre
Man känner frustrationen.
2014-05-09

  Jonas S. Lundström
riktigt bra!

2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance