Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina älskade agapornis <3 Pelle till vänster o Polly :)


Polly och Pelle





Mina fåglar äro till antalet två

ganska gröna och söta små


Polly följer honom, Pelle

tills han är tvungen att skria "skrälle"


Om du vill där nere ha mera bus

så låter du mig vara tupp i eget hus


Nu stampar jag och slutar

vara en sån mes


och lägger ner att skrika mig

på dig alltid hes


Jag är värd lite mer respekt

för jag har aror i min släkt


Hoppas du lyssnat på dessa rader

vill ju bara älska dig utan att få spader


























































































Kokooo...





Bunden vers av Eliza-69
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-11 18:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
GILLAS!
2014-05-12

  ULJO
Vilken härlig text
2014-05-11

  Carina Bendix
Vad fina dom är. Och bra skrivet, med rim och allt. :)
2014-05-11

    ej medlem längre
Häftiga små <3
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69