Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tema; brinklöften från förr (kottar, frön djurungar och de 'mindre' i Världen)


Ljusnan i Mitt Hjärta

 

att av rädsla för annans skull välja bort öppenheten utåt
mer än nöden kräver i sin egen bädd
det ultimata syftet som flöden vänder till förmån för andra
där personbehov står tillbaka med stolthet beredd

med både vilja och styrka nog att inte klandra för egna vals då
när personliga knän skaka på de små
som nyss börjat vandra själv

då vill det mycket till att vända en älv

*

flyta flöda rinna röda livet genom blått mot lila skrivet
gömt i aska kol och sot

så vänder man en livsträdsrot

och skriver sig mot havet

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-11 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri