Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild och text hämtat ur min blogg på facebook


Värmen i mina tankar

För kärleken är ingen vind för kall
och inget hav för stort

Du är värmen,
du är kapitulation utan strid

Ingen katt och råtta lek, rakt fram, ärligt, naket
och direkt är det enda som är gott nog

Inte några baktankar, inga ess i rockärmen,
bara himlen som skymtade förbi när du log


Fördjupad och bekräftad
liksom alltid ......
såväl när vi möts idag
som när vi möttes igår ...

Att se ett ögonblick äga rum
det är att leva i magi'

En del av mej...

(Axplock ur min blogg)
Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 529 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-05-12 08:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
'Värmen i mina tankar, så fint skrivet till en fin bild.
2014-05-15

  Stjärnöga
Underbart vacker
din kärleksförklaring..
2014-05-15

  Maj-Lis VIP
Du skriver så fint
2014-05-14

  Nasrin
vackret både i ord och bild!
2014-05-14

  Lena Själsöga Keijser
dina ord skimrar
2014-05-13

  Eliza-69
jättefin i både text o bild
2014-05-13

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-13

  Bibbi VIP
Så fint.

2014-05-13

  Connie
Underbar i både ord och bild!
2014-05-12

  Kajsa Karin VIP
Så fint! "himlen som skymtade förbi när du log" Önskar att alla fick uppleva den känslan <3
2014-05-12

  Lärling
En mycket fin text om kärleken.
2014-05-12

  Chawa VIP
Åh här skiner kärleken ren, varm, ärlig och klar!! Fint och så kärleksfullt för du din skrivarpenna! Härligt foto!
2014-05-12

  angela Täubert fd Jansson VIP
Här andas en djuphet som går djupare än.........
2014-05-12

    Dan Myrbeck
Fint och bra skrivet!
2014-05-12

    ej medlem längre
Ord som andas värme.
2014-05-12

  Ida-Marianne
Härlig text och gullig bild. Får man fråga vad det är för ras på de söta små krypen?
2014-05-12

  Bo Himmelsbåge
Härlig o gullig familjebild,
med alla näpna hundvalparna!

En mycket fin Kärleks-
o Lovsång till Din Älskade...!
2014-05-12

    Mia Sedvall
Bra där, fin:)
2014-05-12

  Angel of love
Underbart fin text.
2014-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text. Så bra!
2014-05-12

    ej medlem längre
Du skriver så jäkla bra.
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis