Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommaregn






Mjukt


försommaregn





så ljuvt



jag nästan








blir kär




Fri vers av sommarmoln
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-12 21:21



Bookmark and Share


  träsnidaren
Om inte annat

så blir
jag kär

i dina
ord
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln