Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tror han anade vad jag skulle få för liv :) Tack pappa och mormor.


väderstinn, sa pappa och log åt åskmolnen

 

vara infödd i metaforernas värld och kämpa för att bli förstådd
och mormor då

jaja som man bäddar får man ligga
och jag bäddade så jag bäddade

i lövhögar och i diken
i skrubbar av okända riken
i talltoppar och bergsgrottor och i sammankallade räddade hundhägn

så jag bäddade
jojo det är till att vara väderstinn, sa pappa

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 144 gånger
Publicerad 2014-05-12 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri