Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lizard; Dreamer. En orms fördärv.. Sorry. Vi börjar om!? ^^


badong dabadong; fånga en mask. sa ödlan

cybermaskar mig
elak på dig?
nej, bara pandorar mig
e jag rak på dig?
nej, bara score-ar dig

badong dabadong
en myra som mammutstegar sig

 

Denna häxa är vit och snurrar! Ser du svart sa du? Okey. Jag ser inte dig.


Du skulle spricka av färgerna bakom cyber-masken.  Du ser min yta. Din yta är vit. Vitt ser svart. Svart ser aldrig vitt. Bara flyttar sig.

 

just moving away

moving away

away

 

säg, målade du aldrig vindsnurror
lekte du aldrig med ödlor
ska jag berätta om ormröset mellan hoppbackarna

och stenen i mitten säg

ömsar du på mig så maskar jag på dig

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-14 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri