Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...mer Samael. Low low nice nice. Dreglet över bitterhetens näste liksom kan bara skottas upp..? ^^ *fulflinar full av o-hämnd* Taskig är den Pandora som Vägrar öppna Ask? ;p


vägran; snål

vissa behov

som rov i natten och ingen frågande
är det nog 
ty bris

frångår vädret likt krona skiljer tiara

vissa behov som skov sänt lågande likt vilda flammor
är det ofog eller bara ett sök på vinn

prov på personlig hybris-snara är svaren för väderstinn

vissa behov är kvar 
likt rov och nekat återvinn i bekvämligheten

inga som helst gränser spars
det som är kvar äts gärna för 

 

allmänheten




Fri vers av Pot Pourri
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-14 20:49



Bookmark and Share


  Nanna X
you got the beat!
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri