Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den liksom står där och ler.... 'tackar farmor än mer och sneglar upp* Jo, ja.. JA!


Skänk-satan i hallen

och ja jo
JA visst

man känner ju
när det är nog


när livet liksom gör sin egen plog och man tänker

hade jag inte mer
att säga till om ändå

var det bara så
att hur än

så är det först när man ger som man skänker




Fri vers av Pot Pourri
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-14 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri