Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

roSa möSsan maNnen haR byTt möSsA

ja
det är sant
första gången jag såg det var det nära jag tvärnita för att flyga ut från bilen och vråla
VAD HAR DU GJORT???!
fast förstår ju att så får man inte göra hur upprörd man än blir
särskilt inte kl 07.30 på morgonen mitt i skogen till en vilt främmande människa
men
lust hade jag
nu när jag grunnat på det någon vecka så får jag lite dåligt samvete
tänk om det är mitt fel?
tänk om han bytt mössa till en tråkig mörkblå istället för att jag skrev om den rosa
fast så kan det ju inte vara?
han och jag känner ju inte varann
han kan omöjligt veta att jag skrivit om hur lycklig hans rosa mössa gjorde mig
eller?
fy och förlåt
ändå
eller i så fall......




Fri vers av kråkan VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-15 14:23



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Får bilder av Gert Fylking i huvudet.....:)
2014-05-16

  Lars Hedlin
JA bra frågeställning
2014-05-15

    ej medlem längre
kul och en aning intressant
:)
om man ska vara lite mystical thinking
det kollektiva undermedvetna
men så är det nog inte....
fast man undrar ibland
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP