Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
må tiden visa ModerJords egen kraft. Det man haft ger man tillbaka, annars ger stranden det.. [Turtle; Mother Earth] *ser på sköldpaddors äggkläckning*


naturell; hur äkta

jag tänker nå din stolta ego med att kringgå

göda dina behov
ge dig ditt rov du önskar

(exakt som jag gjorde då
när jag gav
utan att kräva)

strävanden ska belönas
må du bli nöjd
lika nöjd som jag är nu och förskönas därefter

 

som en varg sakta inringande
springer du då 

springer du då
när flocken väntar i skuggan

 

så jag tackar för tiden som gått
nu gäller detaljer i stort och i smått och vi har slipat våra tänder

skolan var god
och vi sänder tillbaka allt 

 

vi sänder tillbaka 
som alla djur gör som vet att överleva


som sköldpaddans ungar vill hem
igen

vi sänder tillbaka

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 140 gånger
Publicerad 2014-05-15 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri