Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför blev det så?

Vi har hängt ihop i många år nu
I vått och torrt, vi fanns där för varandra
Kanske du mer för mig i nöd än tvärt om..

Har jag inte gjort allt du behövde?
Har jag inte behandlat dig som du förtjänar?

Visst du var gammal, men ändå

Du lämnade mig mitt i något bra
Hann bara halvklart, sedan sa du "stopp, vill inte mer"

Så då stod jag där, visste fan inte hur jag skulle göra

Stora bak
Små fram

Varför lämna du mig i sticket?
Varför packade du ihop?

Jävla domkrafts jävel!




Fri vers av byggpoeten
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-16 21:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Gillar oväntade slut...snyggt...
2014-05-17

  Angel of love
Haha älskar såna här texter ;)
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten