Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oförmåga att kompromissa.... ovilja, ohuman inställning, omänniska?


giganternas kamp

 

- Du... kan vi inte...

- Tyst! Inte nu!

- Men du.. om vi bara..

- Men för tusan!

- Okey då.

*

Dagen efter, året efter, seklet efter, ett världskrig efter:

- Du... kan vi inte...

- KÄFTEN!

*

En tillvaro efter:

- Du... kan vi....

- JA! Schoot!

- Men du vet ju inte vad jag tänkt föreslå.

- ...och?

- Delat ansvar?

- Va?

- Okey, drop it!

*

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Pot Pourri
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-17 14:50



Bookmark and Share


  Nanna X
väldigt likt livet : )
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri