Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek borde endast bli talad till i capslock. Ty den förtjänar uppmärksamhet!


Barnen som älskade för mycket.

Dom va ju bara barn.
Barn som älskade för mycket.
Hon viskade sin kärlek till han, i kursiv stil , storlek 40.
Han talade i kärleksfulla tungor, lämnade capslock på.

Dom brydde sig inte om småprat om världsliga problem
Utan hoppade direkt på kärleken, utan styckeindelning.

Deras liv blev en novell , en saga.
De levde i en Tyler knott Gregson dikt,
strosade på gatorna i nangijala och hyllade Martin Luther king,
för även dom hade en dröm.
En dröm att få älska villkorslöst i landet bortom stjärnor, i nagilima ,
att få älska i stora vackra versaler.

För dom visste inget annat
dom var ju trots allt bara barn,
barn som älskade för mycket.




Fri vers av Liiindis
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-19 02:48



Bookmark and Share


  sextonförevigt
Åh, så trygga, vackra ord.
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Liiindis
Liiindis