Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite tankekuls nedplitande efter kontakter i cybern - branog av överdimension menmen.. P-korgen lär fyllas :)


trä färg och kommunikation

 

på min själs skänknyckel hänger små garndockor
granna i färg

och du säger att jag inte går att förstå och jag förstår inte vad som är svårt att förstå
i stå kvar eller gå över berg

har du glömt din kropps språk
hälften av värdet i ditt 'tal'

men hur ser vi det i en cyber när tagen kontakt är det enda som gäller
och osvar är cyberns nolla

och vi talar tyst om sex som om vi inte ens kan addera två treor
hur mycket sju är det när vi ses i en ett/nolls-sfär

dig ska jag syna reellt och fråga
hur är det ställt med snacksalighetens gåva
vad har du att bjuda på


finns där svar i kroppen som stämmer med knoppen 
så att jag frivilligt står kvar

finns där

och vi svär på varsitt håll om än det ena och än det tredje
men vägrar bära våra egna siffrors dråp
kanske för att limmet ligger för lågt och längst ned i privatlivets skåp

en skänk från då borde öppnas




Fri vers av Pot Pourri
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-19 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri