Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gjorde egna slingor att 'träna i' vid sidan av träning - inomhusliv, något sällan skett i ett då


slingan; minnen av rörelse

 

nog är du blöt idag
kämpande dina viljors väl för andras skull

och så för egen

nog är du söt som inser din sulas nötning
därhelst stegen ställer anden ned

ett i taget på våt asfalt och håret i tovor
ack glömde du inte snodden igen

och så plaskar det så skönt åt sidorna
äh en vända till och sen hem

*

- Måste du dra in så in i hallen?

medan råttan sov dödkött under golvet
och ingen visste sånt då

du 

bara ler åt välkomnanade hund
byter skor och vänder om i dörren

gör om det igen

rörelsen
redan blöt och nu för djuren

kom kompis så utforskar vi häggen
så gör vi livet som kuren

vi kan torka sen
när vi orkar leva inom väggen

*




Fri vers av Pot Pourri
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-19 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri