Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
näh, jag förstår inte... hur det är möjligt att förneka ett helt liv... till vems/vads fördel? framtiden, som du inte vet nåt om? du vet att du har sått en.... även Nej-et om ett då.


att vägra gråa

 

att godkänna ena sidan men inte den andra
hur självfrånvänt är inte det

kan du slicka din egen rygg trygg

att kalla mig världsfrånvänd istället för vänd från dig
hur självavtänd blir jag inte då

kan du skicka dig själv ett snyggt 'åh.....'

att förminska så
det du får
av rädsla för att  vadå

 

vad är värt något för dig
mer än att förgöra mig

gör det och du förgör allt vi har tillsammans
för vi vänder världar nu

 

det blir inga ja av nej med klubbor över huvuden ju
 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-20 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri