Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hände

Vi är stora nu, min vän
Säg mig
när slocknade elden
den instinktiva viljan
att leva
att veta och förstå allt
att segla jorden runt
upptäcka ödsliga öar med gömda skatter
energin som bara adhd människan
och den lyckliga håller vid
friheten från ansvar
den naiva lyckan
i att kunna drömma fram en bisarr framtid
enkelheten och kreativiteten
skratten
varför kunde de inte låta oss vara barn?
hur kunde de släcka våra inre eldar?

lyssna inte pa dem, mitt barn
låt dem inte förneka ditt värde
och beröva din rätt att vara du
var fri och gå inte min väg
flyg




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-21 13:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte behöver man ha tråkigt och /eller bli ett offer för omständigheterna bara för att man har blivit vuxen..no no!
Flyg..lev!
2014-05-21

    ej medlem längre
fangslade mig.
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn