Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från under; trä, mina livsskulder

 

och alla flyger gärna in i elden och skyller sen på lockelsen
hatande rött och ratande orange 

pekar på malen

medan de äter tomater och apelsin med skalen på
och under kolen när allt är över  


sticker stegens stammar upp med ny knopp
och balen har bara börjat

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-21 19:40



Bookmark and Share


    Balans
Såå sant!!!
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri