Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakar ömt på mig







Så jag njuter av

dina mjuka läppar

mot min mjuka kind

dom vill få smaka mer

så dom sakta och mjukt

kysser och smakar ömt

på resten av min mjuka

nakna hud jag har att

erjbuda till herrn min






Fri vers av Eliza-69
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-26 00:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;)
2014-05-27

    ej medlem längre
Härligt <3
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69