Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor och trosor






Från dig jag fick

dom vackraste rosor

som ett glatt tack

från mig du fick

gosa och nosa under

mina vackraste trosor




Fri vers av Eliza-69
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-26 22:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Gottisar där ;)
2014-05-27

    ej medlem längre
Nosa på en het trosa. Det måste nog vara bland det sexigaste som finns!
2014-05-26

    ej medlem längre
Mat för Måns..Mummmaaa ;)

<3 <3 <3
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69