Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGONSTANS LÄNGS VÄGEN

Bortom kröken där.

Längsmed skogens kant
fram till brynet
och till höger,
sen en kilometer till,
minst.

Då kommer du fram till bron
före den tar du till vänster
och sen en halvmil till.

Just före ån
vid det gula huset
syns det märkliga ljuset.

Efter gärdet ligger en by
mot den skall du svänga av.
Men just före du kommer
in i den
tar du till höger
om igen.

Sen ser du en lada
nere till vänster
där som taket rasat in.
Passera den.
Då når du fram till henne där,
som du har kär.

Eller var det till vänster
du skulle vid ån?
Inte vet jag vart det va
du skulle.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-27 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar