Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'det spelar ingen roll hur du ser ut' - .... bara du uppför dig även nedför... svår konstart tydligen


ur en gammal strupe

jamen som sagt

 

dupera är inte detsamma som att fösa ihop plogfårorna om fröna redan grott grönt
hur skönt vore det inte med en bänk radrätt plankluta och stringstöd tänkte de i förväg själadöda

frågan är om det ens är lönt på ett salutorg för oförlösta faktaintoleranser
tror jag hälsar på

en andra gång
detta var ju urkul även över dingdongkedjornas tabula race

mitt i fäjset bara
kupera vore för enkelt

det måste bli en full tia plus räls in för extra bagage och en vintagevimpel för avfarten


låste jag förresten ens igen sista 'boken' för hävstångar när jag hittade bygeln
stopp där

det finns mer än fånigt mygel missförstånd och hålligång i skenande tygeln
det finns
noppnopp till burkvärden som inte bjuds på
från dumma till stumma räddharars sparade

vissa växlar smått som om vore det allemänsrätt på riktigt

flärden kallas Viktigt - som när det vänds åt rätt håll i vindar och skärmar släcks i rätt sekund

stavas precis som det borde låta
en lugn stund för ogynnade och såta frispel

skiktigt värre i dubbelkörda manus 
som den gamla ford taunusen jag kröp ihop för
medan någon satt kvar och spelade oskyldig ännu efter tjugu år

så klart man går

och tudelad tväreldning för överkast med liten roll
nä 

det spelar ingen som helst blues i busken

koll
om du gjort det ordentligt och drygt för meruttag
annars klipps toleransen på samma bräde du själv byggt dyrt och står kjoltyg

man ska snacka med sista bokstäverna så där län för län
så kommer man snart till främstadalalven men den är halv den rackar'n

resten är fuskbygge på en bäverbotten

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-28 10:32



Bookmark and Share


  Nanna X
man får intryck av att du har samlat på märkliga underfundiga ord?
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri