Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var här och där.

tomrummet avlöser närvaron
med ens ser jag mig själv
där jag sitter
ensam bland folk

stirrande ut genom fönstret
med blicken fixerad i luften
det där mellan mig och dig
det som råder ser jag inte

jag är åter annorstädes
tills jag blir väckt
en längtan har gjort sig påmind
men jag sitter på min plats




Fri vers av Effell
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-29 23:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vet ...
2014-05-30

  Tina-sol
Snyggt, speciellt de sista fyra raderna.
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell