Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några minnen


Du

 

 

Du saknar du inte mig

så som

jag saknar dig.

 

Inte som din älskling

utan

bara som din vän.

 

Saknar du inte våra eviga

samtal

som aldrig tog slut.

 

Vi var tvugna att säga hejdå

miljontals

gånger innan vi la på.

 

Saknar du verkligen inte

oss

vi som alltid flög.

 




Fri vers av Manal
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-03-27 23:05



Bookmark and Share


  Louise. J
WOW! Precis så som det känns nu mellan en kille och mig. Du har verkligen tagit mina ord och satt dom till en underbar dikt!
2008-04-11

  Nils Sondefors
Utomordentligt vacker dikt skriven med känsla!
Finstämt språk, orden flyter ledigt...
2006-03-31

  Aisha VIP
...mycket fin Manal...jag tycker mycket om den här...med några enkla ord har du fångat exakt DEN känslan...kram från Aisha
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal