Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit flaffa

Jag går tillbaka till den enkla poesin
till det vackra och passiva
det som anses vara feminint
för man lever så länge man lär
och jag lever inte langre

kanner ingen emparti
för de rädda och lidande,
missförstådda och oälskade
bryr mig inte om kampen
kriget eller revolutionen

vart ska jag ta vägen med min död?




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-11 06:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl funderat, bra skrivet
2014-09-21

    skenaktig kärlek
Bra!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn