Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skamlöst ärlig text från i somras


Bedrifter

Borde jag vara stolt
over livet jag skapat
vem jag blivit

Borde jag vara tacksam
over manniskorna som ar mina vanner
och mannen som alskar mig

Ar det en prestation
att resa till andra sidan jorden
och borja pa nytt

Ar det fantastiskt
att jag overlevt sahar lange

nitton ar ar en lang tid
Med samma tanke
som foljeslagare genom livet
en demon med kraft att fortara
den instinktiva viljan att leva

End demon som jag
av outgrundlig anledning skapat

Ar forundrad over att jag fortfarande lever
Och jag undrar
hur lang tid jag har kvar
hur lange till ar det mojligt




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-04 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn