Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förbyggande dragkärra; ngn är less drönares sega


sa jag inte horn; oxsång

femtitretusen app-lådor och en kall handflata i fejset
sen en med sus och en med ball rand ja

men nej
det

känns igen sen hårddiskrensningarna överlåtna
som aldrig sagt 

eller ej
(man ödslar ord på minnen skapade för blott siffror)

i rätt bås ska rätt flås få höras om än nackhåren reser sig på lyssnare
även det börjar bli skåpmat och som skepp i sank

i fel bås ska fel lås serveras till rätt nyckel
det kallas gyckel på ett schackrutigt plank

stanken är för gammal
vi duschar mer än kropp och kysser grodor till fru-kost

andas ut för att hänga axel
andas in för att vi tror på sanningen

där klubbor klyver likt käppen delar hav
sjunger vitsvanar ur ren strupe

vi beklär med fjäder och pekar nedåt
aldrig finger

aldrig finger 
på det vi önskar 

så slår drömmar in på en äng skapad för vildblom

och slag är blott till gagn som oxen drar sin vagn för from

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-06 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri