Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tid rum och markplan - en dröm i gräs-träd-och ekrot för...


murar rasar alltid inåt utan motbok

fordom träldom en trippeltrea mitt i din nia

stian där ingen kom
gallerian för bocken tom på stora dagen
som om blågul tira vore sport

och de viftar sina kom-i-håg men kom inte låg och lam

håll dem kortkort och sålla gam efter gam och familjestatus på stämpeln
kjolar dubbelexponerat och alla som kom bort mellan svart

vit och 'kom' hit
fot heal och fan-far i topp

medan piskorna ven över prärien i slagregn och blixt
en buffels stopp för ett hänge på rätt öra

och klövar i för det skiter vi i
vi som kan det sen länge




Fri vers av Pot Pourri
Läst 231 gånger
Publicerad 2014-06-06 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri