Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart hemma

Nu är du snart hemma igen, säger ledsagaren till den gamla böjda kvinnan när de långsamt går uppför backen.

Jaa, snart är jag hemma ... säger hon dröjande.

Vad är det - hemma - när allt faller samman och glider bort och isär?

***

Vårsolen lyser skönt. En svarthätta visslar påträngande, nervöst - nu är det bråttom!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-09 13:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja - vad är snart hemma när åren svämmar över...
berörande!
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP