Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
väntan är tung


kärlek längtar ut

Skapt som skönhetens avbild
utan någon negativ tendens
i allt från alla andra skild
som mannens lusts referens

I eros fulländning
leenden byggde bro
i patos upptändning
en kärlek började gro

Lusten glöder
kärlek längtar ut
hjärtat blöder
när ska väntan ta slut?




Bunden vers av Let it go VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-14 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP