Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar

- Vad händer?

Frågade du

Livet
Kärlek
Och du händer, tänkte jag

- Nä, inget speciellt

Sa jag.




Fri vers av Josephyne
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-17 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne