Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns glass i frysen

"Det finns glass i frysen" sa du

Det finns sår på mina armar
Sår i mitt hjärta
Det bor en tomhet här inne
Och utanför
Det finns alltid vin och
Alltid drömmar som dricks upp

Och självklart
Finns det glass i frysen




Fri vers av Josephyne
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-22 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
frysar har en förmåga att innehålla glass och exkludera allt annat som är fint och som borde hållas vid liv.
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne